Been Tagged by Aqish

Dari semlm aqish asyik remind suruh jwb tag dia..hehe..tp disebabkan semlm terlalu bz dgn aktiviti senggang & lunch dgn officemates..so kena la tunda ke hari ini..

Ha.. Tag list dia mcm ni

1. Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
2. Don’t change your clothes, don’t fix your hair… just take a picture.
3. Post that picture with NO editing.
4. Post these instructions with your picture.
5. Tag 10 people to do this.

So, nak tengok sgt kan diri ini

105738

ni posisi kuak lentang

104228

ni pulak posisi bila excited baca travel review org kat blog

104515

ni posisi khas utk cik qish

sememangnye..hari ni diri ini nak lepak kat bilik je..mendung..so, mcm sleepy memanjang..

Gambo ni mmg la tak di edit. amik pun pakai webcam bukannya camera mahal2 tu..jadi qualitynye pun quality web jugak la kan.. jadik la ye..

nak tag sapa?

1. Mom2H .. ko buat la blog baru cik..

2. Azua the boom

3. Idoublera

4. Strories2tell

5. Puan LilChomel yg sudah bz

6 -10 …sapa2 yg rasa sudi menjawab tag ini..good day!