CNY in Bangi

I want LRT Cake! Hmmm..thought of baking it for Rayyan, woke up as early as 6 am to bake. But… I was busy with grocery shopping for his party (last minute shop), then I finally decided to buy a cake and add in a LRT on it..yeay! he’s happy for it.

p1030198
LRT in a chocolate tunnel

Rayyan was so happy boy, he’d invited 3 of his school friends and 2 turned up!

cutcake
 
makan2
pool
Then, we’d to say good-bye to our bam-bam maid, Rospita Dewi. The night before, we’d Bibik farewell dinner @ Chilis after 1 whole day last-minute shopping with me.
p10302161
On Monday (CNY day), all of us (including wy parents and my brother family) were in LCCT. p1030266
p10302651
p1030268
Bye-bye bibik. Hope you will return … although i survive but it’s painfull when it’s weekend and I have to take care of the duos while hubby is at the paintball park. Huhu..no more weekend = shopping for me, weekend = cleaning, ya that’s me from now on..uhuk.

7 Comments

  1. mum2h said,

    January 31, 2009 at 3:13 pm

    huh kenapa aku tak nampak kek lrt tu haa….ke dia dah jadi benda lain masa aku sampai…

    kris dayanti udah pulang…mesti org kg dah tak cam sebab dah tembam

  2. shida said,

    February 1, 2009 at 4:36 am

    lrt tu udah di bawa lari oleh tuan punya nye…berkerumun org tengok lrt tu..hahaha..

    hmm..tak lama lagi keluar la album baru “setelah ku kembali”….anyway, budak2 ni dah sibuk call bibik tanya bila nak balik sini..mungkin sbb mummy dia garang mcm singa

  3. mum2h said,

    February 1, 2009 at 2:49 pm

    baru ko tau kenapa aku sentiasa menyinga

  4. ira sr said,

    February 1, 2009 at 4:43 pm

    kak shida, welcome to the club 🙂
    but seriously, tembam betul la bibik tu…bagai di pam-pam!

  5. azu said,

    February 2, 2009 at 12:25 am

    aku igt aku sorang je menyinga kt umah..kalu buat reality show sure seme org takut tgk kita hahaha

  6. AQisH said,

    February 3, 2009 at 3:31 am

    x sempat nak tgk kek tu sbb dtg lambat

    btw maid aku dah lari wehh lagi haru huhu..kitorg blk kpg seminggu antar dia bercuti gak..kesudahannya enggak pulang²..nasib ler aku tak ralat sgt sbb dia tu pon tak berapa nak legal :-p dia ler bodoh gaji ada 3 bln lg kat aku..6 bln jer dia keje..elok pon takde..ada bilik spare :-p

    ari nih aku sakit badan..operasi mengemas naik turun tangga adoiyai..boleh kurus aku ni kan nnt hehehe..

    ko takat uruskan diorg weekend jer ko srg2..aku ni tetiap ari wehh sampai saturday..daddynye blk lambat 10.30 tiap2 ari..ada kelas..mengajor tuisyen jo..:-(

  7. ceeda said,

    February 4, 2009 at 3:47 am

    wawa : mmg semua mcm singa betina la…

    aqish : wah..kau pun nak join kitorg ek, tiada maid beranak 2. Kau mesti boleh qish! Hmm..aku uruskan diorg everyday la, but weekend ada lebih sikit sbb 24jam.. anyway, hari ni hubby g outstation sampai friday, hmmm…nescafe kickstart l aku malam ni…hehehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: